Trabzonspor’a hadsiz sözler!

TOKİ başkan yardımcısından Trabzonspor’a hadsiz sözler!

TOKİ Başkan yardımcısı Ömer Faruk Karabayır, Trabzonspor’u hedef aldı, taraftar tepkisini görünce hesabını sildi.Trabzonspor’un bu yıl şampiyonluk yolunda iddialı olması her kesimdeki Trabzonspor düşmanlarının ifşa olmasını sağladı.Son dönemde siyasetçisinden profesörüne bir çok kişi içindeki Trabzonspor düşmanlığını dışa yansıtıp sonrasında türlü şekillerde geri adım atarken bunlara TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır da katıldı.
Bir devlet kurumunda görevli olduğunu umursamayan Karabayır, sosyal medyada Fenerbahçe holiganlığı yaparak Trabzonspor’u hedef aldı.
Ertelenen Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçıyla ilgili bordo mavili kulübün yaptığı “Ülke olarak adeta seferberlik başlattığımız, kurtulacak her bir can için dualar ettiğimiz bu günlerde tek gündemleri ‘ertelenen maçın oynanması’ olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklamasını insanlık adına büyük bir utançla takip ettik.” paylaşımı alıntılayarak ,”Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış”  yorumunda bulunan Karabayır, Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini çekti.



Tepkiler üzerine sosyal medya hesabını gizli profile çeviren Karabayır’ın daha önce de Trabzonspor’u FETÖ lideri Fethullah Gülen’e benzettiği ortaya çıktı. Karabayır’ın “Bu Trabzonspor da aynı Fethullah Gülen gibi . Ağlaya ağlaya gözleri şişti. Elinizden bir şey gelmiyor, bari susun acizliğiniz ortaya çıkmasın.” Şeklindeki paylaşımı yayılınca bordo mavili taraftarlar tepkilerin dozunu da arttırdı.



Tepkilere dayanamayan Karabayır’ın sosyal medya hesabını kapattığı görüldü. Taraftarlar ise CİMER’e Karabayır hakkında şikayet yağdırmaya başladı.

Anahtar Kelimeler:
FETÖTrabzonsporToki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.