Trabzonspor’da Domagoj Vida sürprizi

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle harıl harıl stoper arayan Trabzonspor'a ilginç bir öneri geldi. Başkan ahmet Ağaoğlku ile görüşen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Domagoj Vida'yı bordo-mavililere önerdi. Yıllardır aldığı yüksek ücret nedeniyle göndermek istediği oyuncudan kurtulamayan siyah-beyazlıların başkanı, sezon sonu sözleşmesi zaten biten 32 yaşındaki Hırvat stoperi sezon sonuna kadar kiralayabileceklerini söyledi.

Trabzonspor’da stoper arayışları tam gaz devam ediyor… Mason Holgate için yapılan teklifi Everton reddetti. Geriye iki aday kaldı. Bir tanesi Hırvatistan’ın Rijeka takımında forma giyen Darko Velkovski diğer ise Flamengo’nun stoperi Rodrigo Caio.

Avcı’nın stoper arayışında öne çıkan birkaç özellik var.

* Vitor Hugo’nun top yapmasını kolaylaştıracak, kesici özelliği daha güçlü olsun.

* Sağ stoper olsun. Aynı zamanda sağ bekte de oynayabilsin.

* Uzun boylu olsun, ancak sadece kafa toplarına hakim olmasın. Ayaklarını da iyi kullansın.

Bu arada sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na, Domagoj Vida’yı önerdi. Her türlü kolaylığı sağlama sözü verdi. Ancak Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’nun daha önce de Çebi tarafından önerilen ve reddettiği Vida konusunda bir hamle yapması beklenmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105