Trabzon’u konuştular

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Araştırmacı Yazar ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak’ı Dernekpazarı Parma Yaylasında ziyaret etti. Bıyık, Ülke meseleleri ve Trabzonspor üzerine sohbet ettiklerini açıkladı. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Araştırmacı- Yazar Sadık Albayrak’ı Dernekpazarı Parma Yaylası’nda ziyaret etti. Ülke meseleleri ve Trabzonspor üzerine sohbet ettiklerini söyleyen Bıyık’ın sıra dışı ziyaretleriyle uzun süre adından söz ettirmesi bekleniyor. Bıyık, “Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası, Mütefekkir/Yazar Sadık Albayrak'ı Dernekpazarı ilçesi Parma Yaylası'nda ziyaret ettim. Memleket meseleleri ve Trabzonspor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ve tecrübe paylaşımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temel 4 yıl önce

Önünde poz verilen beton malikane kaçak, üzerinde poz verdikleri toprak da mera alanı ve Türk milletinin. Ama gel gör ki, yetim malı başkası kullanıyor. kimsede haber yapıp bu konuya değinmiyor. peki ama neden. ? haberi yapan'da, sunan da, gören de göz yumuyor.