Trabzon’un her köşesi denetlendi

Vali Ustaoğlu ve kurmayları Trabzon’un her köşesini adım adım dolaştı

Trabzon’un merkezinde ve ilçelerin dün denetim yapıldı. Pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. Şehir merkezinde Vali İsmail Ustaoğlu, ilçelerde ise kaymakamlar sokak sokak gezerek özellikle vatandaşların yoğun olduğu yerlerde denetim yaptı. Emniyet müdürü ve jandarma komutanını katıldığı denetimler gün boyu sürdü.

TRABZON GEÇER NOT ALDI

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 kentte aynı anda başlatılan denetimde Trabzon tam not aldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve emrindeki kurmayları kenti didik didik etti. Jandarma ve polis ekiplerinin etkin rol aldığı denetimde girmedik nokta bırakılmadı.  Güvenlik güçleri, vatandaşlarla bir bir görüşerek gerekli uyarıda bulundu.

VALİ USTAOĞILU UYARDI

Vatandaşlardan, Kovid-19 ile mücadelemize destek isteyen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kahramanmaraş caddesi uzunsokak ve kunduracılar caddesinde esnaf ve vatandaşları tedbirlere uymaları yönünde uyardı. Vali Ustaoğlu, Trabzon’da koronavirüs salgının etkisini sürdürdüğünü belirterek, “Koranavirüse karşı sevdiklerimi koruyalım. Hep birlikte kentimizi bu virüsten kurtaralım. Trabzon olarak bunu başaracağız.  Maskeni tak, kendini kor,  kentini kurtar” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105