TTSO 2018 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

2017 yılının son meclis toplantısı öncesinde Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve meclis üyeleri, yeni yıl pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Eren, “Bir yılı daha birlikte bitiriyoruz. Hepinize mutlu, huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir yeni yıl diliyorum” dedi. Başkan Hacısalihoğlu ise, “Tüm iş camiamızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç diliyorum. İnanıyorum ki 2018, 2017’den biraz daha iyi geçecek” diye konuştu.

SOYLU VE ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR

Meclis Başkanı M. Şadan Eren başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısının ilk bölümünde, yönetim kurulunun Aralık ayı faaliyetlerinin yer aldığı film izlendi. Toplantıda daha sonra söz alan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ankara’da İstihdam Şurası ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi toplantısı hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Hacısalihoğlu, özellikle cazibe merkezlerinin Türkiye’nin ekonomisine güç katacağına inandığını belirterek şunları söyledi:“Cazibe merkezleri ağırlıkla Doğu ve Güneydoğu’da bulunuyor. 3 bin 215 firma yeni yatırım müracaatında bulunmuş, 82 milyar liralık yatırım öngörmüşler. Bu şunu gösteriyor; artık Türkiye’nin güney ve doğusunda terör yönünden bazı sorunları aştığımız ortada. O sorunların aşılmasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun yapmış olduğu başarılı çalışmalar önemli rol oynamıştır. Sayın Süleyman Soylu bakanımız, Türkiye’de ekonominin gelişmesine bu şekilde katkı sağlarken, şehrimizdeki projelerin hayata geçmesi konusunda da önemli destekleri oldu ve sürekli yanımızda. Biz iş camiası olarak kendisini kutluyoruz, teşekkür ediyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu belirtiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.