Tüfeği kuşandı mesaj verdi

Saadet Partisi’nden iki dönem Araklı Belediye Başkanlığı görevi yapan Ümit Çebi, eline tüfek alarak çıktığı dağda, teröristlere, “Bu vatan sahipsiz değil!” mesajı verdi. Fatih, Alparslan, Sütçü İmam ve Erbakan’ı örnek göstererek mesajlar veren Ümit Çebi, “Bu vatan şehit ecdadımızın temiz al kanlarıyla sulanmıştır. Onun için diyoruz bu vatan sahipsiz değil ve kıyamete kadarda sahip kalmayacaktır.” dedi.

TÜRK BÜYÜKLERİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Elinde tüfekle, “Bu vatanda, Sultan Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmed Han’ın, Seyid Çavuş’un, Sütçü İmam’ın ve Necmeddin Erbakan Hocamızın cihat aşkları eksilmeyecektir.” diyen Ümit Çebi, “Nice yiğitler bu vatan için ölmüş ve nice yiğitler daha bu vatan için can verecektir. İtler ürüyecek ama bu vatan sevdası ve aşk kervanı kıyamete kadar yürüyecektir. Eyyy vatanı için tereddütsüz can verecek yiğitler yeni bir Çanakkale ve yeni bir kurtuluş savaşı vermek için her zaman hazır olun. Çünkü unutmayın ki bu vatanın dışarıdaki düşmanından daha tehlikeli içimizde satılmış hainleri ve şerefsizler vardır. Vatan aşkıyla yüreği çarpan tüm yiğitlere selam ve içimizdeki hainlere ve satılmış şerefsizlere ise lanet olsun.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.