Türkiye'deki vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca Türkiye'deki vaka ve vefat sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Nisan'a ait Türkiye'deki son coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın Twitter'dan paylaştığı son açıklamaya göre Türkiye'de bugün 4281 kişiye yeni tanı konuldu, 115 vatandaş ise hayatını kaybetti. Bakan Koca'nın paylaşımına göre bugün Türkiye'de 875 kişi ise iyileşerek taburcu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki son coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre Türkiye'de bugün 4281 yeni vaka tespit edildi, 115 vatandaş ise hayatını kaybetti.

"ARTIŞ HIZI SABİT KALMA EĞİLİMİNDE"

Bakan Koca vakaları açıkladığı paylaşımında, "Vaka sayısındaki artış hızı, yoğun bakım ve solunum desteği ihtiyacı olan hastaların sayısındaki artış hızı sabit kalma eğiliminde. 875'i son 24 saatte olmak üzere 5.674 hastamız taburcu edildi. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım." dedi.

"VAKA ARTIŞ HIZI İNİŞE GEÇTİ"

Sağlık Bakanı Koca, dün Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında basın toplantısı düzenledi. Bakan Koca, basın toplantısında Türkiye'de Coronavirüs artış hızının inişe geçtiğini ve bu başarının filyasyon sistemi sayesinde olduğunu söyledi.

Bakan Koca açıklamalarını şöyle sürdürdü: Vaka artış hızının inişe geçmiş olması, ölüm artış hızının yavaşlaması mücadelede doğru yolda olduğumuzun somut işaretidir. Erken tanılarla hem yayılma önlenmekte hem de risk grubunda olan bazı kişilerin belki de hayatları kurtarılmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
HayatKocaVefatVaka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105