Türkiye'ye illegal girdiler, Trabzon'da yakalandılar!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, son 1 haftada 22’si yabancı olmak üzere 13 bin 761 kişinin sorgulaması gerçekleştirdi. Türkiye’ye illegal yollardan giriş yapan 11 kişi Trabzon’da yakalandı. Polisin yaptığı denetim ve kontrollerde, 4 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 166 fişek, 2 delici kesici alet, 323,84 gram esrar maddesi, 12,11 skunk esrar, 560 adet Lyrica hap, 1,23 gram Metamfetamin, 18 kök Hint keneviri, 4,76 kenevir tohumu, kaçakçılıktan ede edildiği belirlenen 230 parfüm, 13 adet kol saati ve kumardan kazanıldığı düşünülen 3 bin 40 TL ve 100 dalar ele geçirildi. 

Fuhuşla mücadele kapsamında 3 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 3 yabancı uyruklu kadın ise Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. 


Değişik suçlardan arama kaydı bulunan 53 şahıs yakalanırken, kayıp olarak aranan 9 kişi de bulundu. Emre Aykırı Davranış, Kumar, Rahatsız Etme ve diğer konularla ilgili 234 şahıs hakkında idari işlem yapılırken, kapatma saatine uymayan 2 işyeri ve ruhsat dışı faaliyet gösteren 1 işyeri olmak üzere toplamda 3 işyeri hakkında işlem başlatıldığı bildirildi. Trabzon’da 1 haftada 252 olay aydınlatılırken 207 şüpheli hakkında işlem gerçekleştirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
PolisEmreRuhsatYabancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.