Usta faizsiz kredi arıyor

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Ömer Hakan Usta, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Muhammet Balta ile mecliste bir araya gelerek, şoför esnafının taleplerini iletti.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Ömer Hakan Usta, şoför esnafının ÖTV, KDV muafiyeti, faizsiz kredi ve engelli yasanın uzatılması hususunda taleplerini iletmek üzere Ankara’ya çıkarma yaparak Trabzon Milletvekilleriyle görüştü. Şoför esnafının ekonomik olarak girdiği zor durumdan çıkabilmesi ve dönüşüme ayak uydurabilmesi için ÖTV, KDV muafiyeti, faizsiz kredi ve engelli yasanın uzatılmasının olmazsa olmaz şartlar olduğunu belirten Usta, “Biz, şoför esnafımızın talepleri doğrultusunda Ankara'ya geldik. Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Muhammet Balta ve Sayın Salih Cora’yı mecliste ziyaret ederek, ÖTV,KDV muafiyeti, Faizsiz kredi ve engelli yasanın uzatılması konularında taleplerimizi ilettik. Taleplerimizin çözümü için fikir birliğine vardık. Sağ olsunlar bizleri çok iyi karşıladılar ve taleplerimizi dinlediler. İnşallah esnafımıza can suyu olacak. Dileriz Trabzon esnafı dönüşüme en güzel şekilde ayak uydurur ve araçlarımızı yenileyerek Trabzon halkına en güzel şekilde hizmet ederiz. İlgilerinden ötürü Trabzon Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Ziyaret ilişkin AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,  “Trabzon Şoförler Odası Başkanımız Ömer Hakan Usta ve odamızın kıymetli üyeleri ziyaretimize geldiler. Dolmuştaki dönüşüm sürecinde esnafımızın işin kolaylaştıracak (ÖTV ve Faizsiz Kredi) hususlarda görüş ve önerilerini değerlendirdik.” açıklamasında bulunurken, Milletvekili Muhammet Balta ise “TBMM'de bizleri ziyaret eden Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Ömer Hakan Usta ve beraberindeki misafirlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.