ÜSTEĞMEN EŞİ İTİRAFÇI OLDU

TRABZON Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY üyelerine yönelik gerçekleştirdiği operasyon sonucunda gözaltına alınan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli Denizci Teğmen Sibel A.’nın katalog evlilik yaptığı ortaya çıktı.

ÖRGÜTÜ SAMSUN’DA TANIMIŞ

Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla 13 kent ve KKTC’de 21 muvazzaf asker gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan muvazzaf askerler arasında yer alan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sehir Hidrokrafi ve Oşinokrafi Dairesi Başkanlığı’nda görevli Teğmen Sibel A., örgüt eliyle evlendirildiğini itiraf etti. İstanbul’da görevli olan Teğmen Sibel A., örgütle Samsun’da tanıştığını söyledi.

‘İŞİNİZ VE ADINI SORMA’ DEMİŞ

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde eğitim görürken iki yıl süreyle örgütün evinde kaldığını belirten Sibel A.,  “Özlem abla beni Rabia’ya yönlendirdi. Rabia evleneceğim kişiyle alakalı olarak iki hafta sonra randevu aldı. Rabia’nın verdiği adrese tek başıma gittim. Muammer yanında bir kişiyle eve geldi. Eve gelen kişi, ‘İşini ve adını sorma’ dedi. Konuştuktan 1.5 yıl sonra evlendik” dedi. Trabzon’a geldiğimiz süre içerisinde M.İ.’nin evinde sohbetlere katıldığını belirten Sibel A., “Çocuğuma Betül adını koymamı istediler. Fakat ben Elif adını koydum. 15 Temmuz sonrası nefret ettim” dedi.

ÜSTEĞMENE SORUŞTURMA

Ağrı’da görevli Jandarma Üsteğmen Muammer A. ile örgüt tarafından evlendirildiği belirlenen Sibel A. itirafçı oldu. Adliyeye sevk edilen teğmen adlı kontrolle serbest bırakıldı. Bu arada Muammer A. hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.