VALİ USTAOĞLU HALKA SESLENECEK

Trabzon'da koronavirüs salgınıyla mücadelede farkındalık oluşturmak ve daha geniş kitlelerin sürece katkısını sağlamak amacıyla, Trabzon Valiliği koordinesinde, #KendiniKoruKentiniKurtar sloganıyla bir kampanyası yapılacak. Valilikten yapılan açıklamada, "Valimizden, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza, kamu kurum amirlerimizden, Trabzonspor camiamıza, STK’larımızdan kanaat önderlerimize ve sosyal medya fenomen hesaplarına kadar pek çok katılımcının desteğiyle etki alanı genişlemesi ve salgın sürecinde ilerleme sağlanması hedeflenen kampanyamız, Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu’nun vatandaşlarımıza seslendiği 45 saniyelik bir video mesajın, 27/08/2020 akşamı 19.30’da @valiustaoglu twitter hesabından paylaşılması ile başlayacaktır.  

Katılımcılardan istirhamımız, ülke gündemine girerek daha büyük kitlelere ulaşması ve uyarıların amacına ulaşması bakımından, kendi söylemlerine ek olarak mutlaka “Sen de bize katıl. Maskeni Tak. Kendini Koru Kentini Kurtar” cümlesiyle biten kısa videolarını şahsî twitter hesaplarından, 19.35 (Sn. Valimizi takiben) itibarıyla #KendiniKoruKentiniKurtar hastagh’ini kullanarak paylaşmalarıdır. 

Katılımlarınız ve destekleriniz için şimdiden şükranlarımızı sunar, sağlıklı günler dileriz.
Tüm personelin ve resmi özel bütün tanıdıklarımızın katılımını bekliyoruz...

Video da kısa bir kişisel mesajdan sonra; içerikte kullanılmasını istediğimiz ifadeler:

Sen de bize katıl. Maskeni Tak. Kendini Koru Kentini Kurtar” ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
STKValiSalgın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.