Vekillerden ayrı ayrı kınama geldi

Muğla’nın Ula ilçesinde 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in hunharca katledilmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Üyesi ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Plan Bütçe Komisyon Üyesi ve Trabzon Milletvekili Salih Cora ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yayınladıkları ayrı açıklamalarla cinayeti kınadı 22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:44 Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'den(27) ölü olarak bulundu. Gözaltına alınan C.M.A.’nın (32) ifadeleri ise şok etti. Şüphelinin, bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi. Bunun üzerine tepkiler çığ gibi yağdı. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’nda yer alan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, olaya isyan etti. Ayvazoğlu, “Hayalleri, yapacakları, yetiştirecekleri çocukları, ailesine vereceği gurur dolu başarıları olacaktı belki de. Hayatının anlamını aradığı gencecik yaşında onu tüm bunlardan çekip koparan bir cani nedeniyle aramızdan ayrıldı. Pınar Gültekin’e Rabbimden rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.” şeklinde konuştu.

ACISI İÇİMİZİ YAKTI AK

Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, “Muğla’da vahşi bir cinayette hayatını kaybeden Pınar Gültekin kardeşimizin acısı içimizi yaktı. Ömrünün bağrında gencecik bir can katledildi. Rabbim mekânını cennet eylesin. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” diye açıklama yaptı. HAYATTAN KOPARDILAR CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da, “27 yaşında genç bir kadını daha koruyamadık. Bu güzel gülüşü hayattan kopardılar. Muğla'da 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldığını üzüntüyle öğrendim. Çok yazık... Çok üzgünüm...” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChpCoraSalih
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.