Yakalattılar istemiyorlar

Gürcistan, Trabzon’da yakalanan mafya babasını teslim almıyor. Kırmızı bültenle aranırken Trabzon’da yakalanan Gürcü vatandaşı Mindia Goradze'nin 6 aydır Türkiye’de olduğu ve ülkesinin kendisini kabul etmediği ortaya çıktı.

Trabzon’da yakalanan Gürcü mafya liderinin iadesi bir türlü gerçekleştirilemiyor. Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından kırmızı bültenle aranan Mindia Goradze, tedavi için gittiği hastanede polisin kurduğu tuzakla gözaltına alınmıştı. Gürcistan yetkili makamlarınca organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında kırmızı bülten çıkarılan Gürcistan uyruklu Mindia Goradze, iade edilmek üzere önce Erzurum’daki geri gönderme kampına gönderildi. Goradze, daha sonra Kayseri’ye nakledildi. Yapılan yazışmalara rağmen, Gürcistan Hükümeti Mindia Goradze’nin iadesini kabul etmedi. Mindia Goradze, oturum izni iptal edildi. Bunu üzerine harekete geçen Mindia Goradze’nin, avukatı mahkemeye başvurarak, iptal karının bozulmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.