Yakının için ricacı ol, şehit babasını servis yap...

İŞTE SİYASETİN İKİ YÜZÜ...

Davut Çakıroğlu, TİSKİ ile ilgili daha önce Ortahisar Belediye Meclisinde gündeme getirdiği şehit ailesine kaçak su kullandığı için ceza yazıldığı konuysu büyükşehir meclisine taşıdı. Çakıroğlu, TİSKi’nin kestiği cezalar ve şehit babasına yazıldığı kaydedilen su cezası ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde konuştu. 

BAŞKAN HERŞEYİ ANLATTI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Kimsenin yerine kamulaştırmasız el atmıyoruz. Geçmişten gelen bazı meseleler olabilir. Biz insanın mülkiyet hakkına tecavüz edecek bir uygulama içinde olmayız. Şu nada 6 yılda yaklaşık 30 Milyon TL TİSKİ kamulaştırma bedeli ödemiş. Bazı yerlerde de muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin gayretleriyle muvaffakiyet aldığımız çok nokta oluyor. TİSKİ’nin şu anda 294 Milyon TL borcu var. Türkiye’nin en az borçla su kanalizasyon idaresinden.. 

KEŞKE KENDİ AKRABANIZDA OLDUĞU GİBİ.. 
Başkan Zorluoğlu, “Bu tür şeylerden haberimiz olduğunda gönül olarak kendimiz çözdük. Fakat haberimiz sizin vasıtanızla oldu. Daha doğrusu, sizin vasıtanızla olmasını çok tercih ederdik ama siz kendi yakın akrabanıza verilen cezayı bize bildirdiğiniz gibi, Daire Başkanını aradınız kaldırılması için, epey uğraştınız ama keşke bununla uğraşana kadar şehit ailesi ile ilgili olan durumu basına değil de bize bildirseydiniz, biz onla ilgili gereken kolaylığı fazlasıyla gösterirdik. Biz bunu basın sizin verdiğiniz demeçle öğrendik. Ben Fahri ağabey ve Nuri ablayla da görüştüm. Bir sorun yok. Onların öyle bir sorunu yok. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın, onların bizimle Büyükşehir Belediyesi ile böyle bir problemi yok. Kendileriyle görüştük, çok saygı değer insanlar” dedi. 
Zorluoğlu, “Ama siz keşke o konuyu basın üzerinden değil de tıpkı akrabanızda olduğu gibi doğrudan bize iletebilseydiniz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.