Yalnız bırakılmaktan dert yandılar, Yerel yönetime çağrı yaptılar!

İmperial Hastanesi yönetim kurulu 10. yılında basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya hastane yönetiminden İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi Mehmet Çelebi, Başhekim Cemil Bayarslan katıldı. Hastane adına konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Yerel olmak suç mu? Dışarıdan gelen el üstünde tutuluyor! Birilerine gösterilen kolaylıkların bize de hizmet için gösterilmesini istiyoruz” dedi.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hastane adına konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi konuşmasında “Biz Trabzon'a faydası olacak her şeyin arkasında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Kamuya mal olmuş İmperial Hastanesi’nin kişisel serzenişte bulunmuyoruz. Kamuya mal olmuş bu hastanenin Trabzon'a daha iyi hizmet verebilmek için birilerine gösterilen kolaylıkların bize de hizmet için gösterilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çelebi konuşmasının devamında bölgeye verdikleri hizmetten bahsederek “Burası sizin eviniz. Bizim bu hastane ile amacımız Trabzon'a en iyi hizmeti sunmak. Kendi evinizde nasıl rahat olursanız burada da öyle rahat etmenizi isteriz. Tamamen yerli bir hastaneyiz. 52 ortağı olan bir hastane. Türkiye'de başka bir örneği var mı bilmiyoruz. 2007'den bu yana 10 yıldır sizin hizmetinizdeyiz. Bu 10 yıllık süreçte toplamda 3.208.271 hastaya hizmet etti. Ve bunları hiç bir zaman bir destek almadık. Buralara gelirken canımızın çok yandığı üzüldüğümüz anlar oldu fakat kimseye belli etmeden daha iyisini nasıl yaparız diyerek 10. yılımıza girdik. Trabzon'da bizim sanayimiz, fabrikamız yok. Bu şehre yatırım yapan bütün herkes kazancı dışarı aktarıyor. Fakat İmperial hastanesi bunu yapmıyor 10 yıldır Trabzon'a hizmet ediyor ve Trabzon'a kazandırıyor.” dedi.

OTOPARK SORUNUNU ÇÖZEMİYORUZ

Hastanenin otopark sorunu olduğu üzerinde duran Çelebi bulunan çözümlerin uygulamadığını söyledi. Çelebi otopark sorununun haledilmesi için yetkililerin kendilerine yeterince yardımcı olmadığı belirterek, “Uzun yıllardır mücadele verip sonuçlandıramadığımız bir otopark sorunumuz var. Burada özel bir şey söyleyeceğim biz 500 insan çalıştıran kamuya mal olmuş bir kurumuz ve biz 1,5 yıldır vali beyden randevu alamadık. Biz kanuni lisesinin altında ki atıl bölge için bir proje ürettik ve devlete bir kuruş harcamadan bunu yapmak istedik bunu gerekli kurumlara ilettik. Fakat bir sonuç elde edemedik. Bizimde illa bir şeyi halletmek için siyaseti mi kullanmak lazım. Bu şehirde böyle bir kurum var, yerel olmak suç mu? Dışarıdan gelenler el üstünde tutuluyor fakat yereller önemsenmiyor. Tamamen öz sermayesi ile büyüyen her zaman kar eden bir kurumuz. Trabzon'da 2 ortağın yapamadığını biz 10 yıldır 52 ortakla gerçekleştiriyoruz. Biz ve bizim gibi kurumların belli destekler ihtiyacımız var. Hasta öldükten sonra ilaca gerek yok, hasta ölmeden o ilacı bulmak lazım. Bu yüzden sağlık bakanlığının bazı desteklere ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

EMNİYET MENSUPLARINA ÜCRETSİZ HİZMET VERİYORUZ

İmperial hastanesinin yaptığı sosyal yardımlardan bahseden Çelebi emniyet mensupları ve 1. Derece akrabalarına ücretsiz hizmet verdiklerini söyledi. Çelebi, “Biz İmperial hastanesi olarak şehit ve gazi ailelerine, emniyet mensubu bütün polislere ve 1. Dereceden yakınlarına ücretsiz hizmet ediyoruz. Trabzon'da bunun başka bir örneği yok. Biz Trabzon'a faydası olacak her şeyin arkasında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Kamuya mal olmuş İmperial hastanesinin kişisel serzenişte bulunmuyoruz. Kamuya mal olmuş bu hastanenin Trabzon'a daha iyi hizmet verebilmek için birilerine gösterilen kolaylıkların bize de hizmet için gösterilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullanarak kendilerine yardımcı olunması talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.