YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde eşi ile birlikte motosiklet üzerinde seyir halinde giderken yola çekilen çelik ip,  imam Mustafa Saka'nın boğazını kesmişti. Hastanede yaşam mücadelesi veren Saka dün hayatını kaybetti.

Kaza Ocak ayında ilçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana gelmişti. Mahalle caminin imamı Mustafa Saka (49), Ayşe Saka (47) ile birlikte bir cenazeye katılmak için motosikletle yola çıktı. Başında kaskı bulunan Mustafa Saka, yoldaki çevrede  kesilen ağaçları çekmek için kullanılan çelik halata çarptı. Halatın boğazını kestiği imam Mustafa Saka ile eşi, devrilen motosikletin üzerinden savruldu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Mustafa Saka ile kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ayşe Saka ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Mustafa Saka, ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Saka dün hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.