Yatırım adası başlıyor

Ekonomik kriz nedeniyle geri plana itilen Yatırım Adası’nı TTSO sürükleyecek

Proje 6 Ayda Tamamlanacak

Trabzon'un geleceğine damga vuracak ve bölgenin en önemli projelerinden biri olanYatırım Adası’nda uygulama projesi ihalesine çıkılıyor. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu daha önce DOKAP’tan istenen istediğimiz ödeneğin geldiğini ve Yatırım Adası’nın önümüzdeki ay uygulama projesi ihalesine çıkacağını söyledi. Yatırımı TTSO olarak takip ettiklerini ve ikinci aşamada özel sektörle birlikte doğrudan yatırım ihalesine geçeceklerini söyledi.

İyi ki Varsın TTSO...

Hacısalihoğlu önümüzdeki ay yapılacak uygulama projesiyle birlikte ÇED raporu ve sondajların yapılacağını ve 6 ayda tamamlanacağını belirtti. Hacısalihoğlu “Öyle görünüyor ki Yatırım Adası’nı TTSO olarak biz sürükleyeceğiz. Devletin içinde bulunduğu imkânlara yakın bir zamanda projeye destek beklemiyoruz.” dedi. 2019 yılı sonunda proje ihalesinin yapılabileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.