Yayınlar ideolojik amaç taşıyor

Otel yatırımcısını hedef gösteren yayınlara sert çıkan Başkan Bıçakçıoğlu tepkili...

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, yerel Karadeniz gazetesinde yayınlanan “Doğu Karadeniz Kıyılarını Ucuza Satın Alan Bu Şirket Kimden Torpilli? Parsel Parsel Al Ajaji’ye’ başlıklı habere tepki gösterdi. Bıçakçıoğlu, günebakış gazetesine yaptığı yazılı açıklamada, gazetenin tavrını eleştirdi ve Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan bu tür yayınlara müdahale istedi. Bıçakçıoğlu, “Malesef  bu gazete ideolojik düşünerek Beşikdüzü’ne karşı bu tür haberleri sürekli yapıyor. Bana göre bu gazete Trabzon’un kalkınmasını istemeyen yayınlar yapıyor. Irkçılık düzeyinde, yabancı sermaye düşmanlığı yapıyor.” dedi.  

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu yerel Karadeniz gazetesinde yayınlanan “Doğu Karadeniz Kıyılarını Ucuza Satın Alan Bu Şirket Kimden Torpilli. Parsel Parsel Al Ajaji’ye’ başlıklı habere tepki gösterdi. Bıçakçıoğlu, günebakış gazetesine yaptığı yazılı açıklamada, gazetenin tavrını eleştirdi ve Başkan M.Ali Yılmaz’dan müdahale istedi. Bıçakçıoğlu, “Yazıklar olsun diyorum. Basın ahlakı bu mu? Defalarca ayın konuda bilgilendirme yapmamıza rağmen hala yalan haber yapmanın maksadı nedir? Bu gazetenin sahibi sayın Mehmet Ali Yılmaz Bey de Antalya’da denize sıfır arazide turistik otel yaptı. Kendileri de o araziyi devlet tahsisi ile aldı. Şimdi buna parsellenip satıldı mı’ demek lazım” şeklinde konuştu.

Bıçakçıoğlu, “Biz belediye olarak Beşikdüzü’nde mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde eski bir otel bulunan arazimizi ihale yöntemiyle satışa çıkarttık. Şartımız da üç yıl içinde yatırım tamamlanmazsa geri almaktır. En yüksek fiyatı veren iş adamına verdik. Bu şartlarda bu yatırımcı bu yayınlarla nasıl ürkütülür? Malesef  bu gazete ideolojik düşünerek Beşikdüzü’ne karşı bu tür haberleri sürekli yapıyor. Bana göre bu gazete Trabzon’un kalkınmasını istemeyen yayınlar yapıyor. Irkçılık düzeyinde, yabancı sermaye düşmanlığı yapıyor. Ben sayın Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan gazetesine müdahale etmesini ve doğru haber yaptırmasını istiyor ve bekliyorum. Bu tür yalan haberlere teslim olmayacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.