YAYLADA KAZA YAPINCA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

Trabzon’da bir hafta önce kaybolan Emre Kara’yı öldürdüğü iddia edilen Mehmet K. ve Yusuf Ö. adlı iki kişi polisin yaptığı ısrarlı takip sonucu yakalandı. İki cinayet şüphelileri çelik yelek giydirilerek adliye sevk edildi.

BİRBİRİNİ SUÇLADILAR

Trabzon’da 28 Ağustos günü ortadan kaybolan oğlu Emre Kara’yı merak eden baba Mehmet Kara polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu. Baba Mehmet Kara oğlunun kullandığı aracın plakasını polise verdi. Cinayet masası dedektiflerin ısrarlı takibi sonucunda Emre Kara’nın aracı kısa sürede Akçaabat’ta terk edilmiş olarak bulundu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri araçta parmak izi ararken, cinayet masası dedektifleri ile güvenlik kameralarında Mehmet K.’yı tespit etti. Gözaltına alınan Mehmet K. yaşanan olayı anlattı ve Emre Kara’yı öldürdükten sonra Akpınar Mahallesinde attıkları ormanlık alanı gösterdi. Mehmet K. yanında Yusuf Ö.’nün olduğunu ve cinayeti Yusuf Ö.’nün işlediğini söyledi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri bunu üzerine Yusuf Ö.’yü gözaltına aldı. Yusuf Ö. ise hakkındaki iddiaları reddederek cinayeti Mehmet K.’nın işlediğin söyledi.

POLİS CİNAYETİ ÇÖZDÜ

28 Ağustos günü buluşan ve gezintiye çıkan üç arkadaşın Akçaabat ilçesi Simba Yaylasına bir kız çocuğunu ezmesi üzerine aralarında tartışma çıktığı çıkan tartışma sonucunda aracın sürücü Emre Kara’nın bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.  Bıçaklanarak ormana atılan Emre Kara’nın öldüğünden emin olmak için gece yarısı cesedin yanına giden şüphelilerden Mehmet K.’nın cesedi taşla ezdiği iddia edildi. Sorguları tamamlanan ve çelik yelek giydirilen iki şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında adliye çıkardı.

Anahtar Kelimeler:
PolisDedektifAkpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.