Yaylada, üçü bir arada...

Üç nesil bir arada

Dede, baba ve torun…

Enis YILDIRIM

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, babası gazeteci Sadık Albayrak ve oğlu Ahmet Akif ile Trabzon yaylalarında gezdi. Baba Albayrak şu sıralar Dernekpazarı ilçesi Parma yaylasında yaşıyor. Trabzonspor - Sparta Parag müsabakasını babası ve oğlu ile birlikte izleyen Bakan Albayrak ise maçın ardından baba ocağına çıktı.

EN GÜZEL GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Yayla geleneğini sürdüren Sadık Albayrak şu sıralar belki de en mutlu günlerinden birini yaşıyor. Sadık Albayrak, oğlu Bakan Berat Albayrak ve toranu ile yaylada buluştu.. Bakan Albayrak’ın yoğun mesaisine rağmen, babası Sadık Albayrak’la yaylada buluşması çocukluğuna dönmesine neden oldu.. Bakan Albayrak oğlunu da yaylaya çıkararak kendi çocukluğunda gezdiği eğlendiği yerleri gösterdi.. Baba Sadık Albayrak tornuna yayla yaşamı ile ilgili en ince ayrıntıları anlatıp öğretirken, hem oğlu Bakan Berat Albayrak’ı hem de tornunu çıplak ayakla yayla çimeninde gezdirdi.

AKİF FORMAYI GİYDİ

Bakan Albayrak'ın fanatik Trabzonsporluluğu ile bilinen Ahmet Akif'in piyasayı kasıp kavuran keşan motifli gri formayı tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.Aile fotoğrafını Bakan Albayrak sosoyal medya hesabından paylaştı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.