Yıkıma tek şeritle önlem!

Trabzon'un şehir içi yükünü hafifletecek olan Kanuni Bulvarı için istimlâk edilen yapıların yıkımları sürüyor. Yeni Cuma Mahallesi Gözaçan Camii’nin olduğu alanda çalışmalarını sürdüren ekiplerinin cadde üzerinde tek şeritle aldığı güvenlik önlemi vatandaşların hayatını ve araçların güvenliğini tehlikeye atıyor.

CADDE KENARINDA YIKIM HAFRİYATI

Trabzon'un şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası trafiğe hizmet veren sahil yolunun yükünü hafifletecek olan Kanuni Bulvarı için kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Yeni Cuma Mahallesi’nde istimlâk çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da yıkımları gerçekleştiriyor. 60 binlik nüfusu olan Boztepe-Çukurçayır güzergâhını kullanan araçların ve dolmuşların geçtiği cadde üzerinde tek şeritle alınan güvenlik önlemini görenler ise yaşanan tedbirsizliğe tepki gösterdi.

GÜVENLİK TEDBİRİ ŞAŞIRTTI

Yeni Cuma Mahallesi Gözaçan Camii’nin etrafında istimlâk edilen bazı evlerinin yıkımını gerçekleştiren ekiplerin tedbir amaçlı yolu birkaç saatliğine tamamen kapatıp, yıkım tamamlanıncaya kadar araçların geçişlerini başka güzergâha yönlendirirken; yıkımlar tamamlandıktan sonra tekrar yolu açıp, yıkım enkazının olduğu alanı tek şerit çekerek güvenlik tedbiri almaları ise şaşırttı.  

 

Anahtar Kelimeler:
şehirYeni CumaşeritCami
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105