YIKIMLARIN KENDİLERİYLE İLGİSİ OLMADIĞINI...

Başkan Zorluoğlu, Uzungöl’deki yıkımlarla ilgili konuştu!  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Uzungöl’de yıkımı başlayan kaçak yapılar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zorluoğlu, “Biz hiçbir vatandaşımızın evinin yıkılmasından memnun olmayız. Ben de bu konuda üzüntülüyüm. Bir taraftan da Uzungöl sadece Türkiye’nin değil dünyanın da doğal turistik mekanlarından bi tanesi. Orayı da gözümüz gibi korumamız gerekiyor. Trabzon’da Türkiye’ye değer katan bir alan. Orada da bu tedbirlerin alınması gerekiyordu. Bunlar da epey zamandır, Trabzon’un gündeminde var olan konulardı” dedi. 

BİZİMLE İLGİSİ YOK

Zorluoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sabah itibariyle 2018 yılının Ocak ayından itibaren yapılan kaçak yapılar, yani imar barışından ön gördüğü süreden sonra yapımına başlanan kaçak yapılarla ilgili devletin imar mevzuatı çerçevesinde başlattığı bir yıkım işlemi var. Şu anda devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizimle ilgili bir şey değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve valiliğimizin gerçekleştirdiği bir tıkım işlemidir.”
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonUzungölMurat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105