Yine eğlenceye para akıtıldı

Bu organizasyonu kim yaptı?

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ranta dayalı olduğu iddia edilen sosyal etkinlikleri sürüyor. Tanıtım, kültür, etkinlik adı altında şirketlerden çıkan paraların miktarını kimse bilmiyor. Büyükşehir yine benzer bir etkinlik organize ederek insanlara araç içinde film izletti. Organizasyonu hangi firmanın yaptığı ve ne kadar ödeme yapıldığı merak ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin trafik, imar, kentsel dönüşüm gibi çözüm bekleyen sorunlarına rağmen kültür sanat etkinliklerine öncelik vermeye devam etti. Açık hava konserleri tadında festivaller düzenleyen Büyükşehirin son kültür sanat etkinliği ise ‘Arabada Sinema’ oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından uzun süredir sinemaya gidemeyen vatandaşlara moral olması için ‘Arabada Sinema’ etkinliği düzenlendiği kaydedildi.

DEV EKRAN KURULDU

Etkinlik kapsamında Yenimahalle’de bulunan İpekyolu Fuar Alanı’nda dev ekranlarda sinema sistemi kuruldu. Yaklaşık 200 aracın alındığı alanda, çevreye rahatsızlık verilmemesi için sinema filminin sesi, radyo frekansıyla araç içinden dinlendi. Sinema izlemek için alana gelenlere patlamış mısır ve meşrubat ikram edildi. Trabzonlular, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yaptığı ve Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan "Cep Herkülü" filmini izledi. Ailesiyle birlikte arabada sinema keyfi yapan vatandaşlar, salgın nedeniyle aylardır sinemaya gidememenin eksikliğini yaşadıklarını söyledi. Bu arada alana alınan 200 aracın nasıl tespit edildiği merak konusu oldu. 

HAYATINI KONU ALIYOR

‘Cep Herkülü Naim’ filmi, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 altın madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu’nu Hayat Van Eck canlandırıyor.günebakış



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105