YOL DEĞİL OTOPARK

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Trabzon Sahil Yolunda ulaşımın sağlanması için yapılan çift şeritli yol otoparkı andırıyor. İlçede yaşayan vatandaşların araçlarını park ettiği yolda metrelerce araç kuyrukları oluşurken, ilçe sahilinden Trabzon’a giden sürücüler ise güzergâhtan geçerken zor anlar yaşıyor.

YOLDAN DAHA FAZLASI

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Trabzon Sahil Yolu Muallim Ali Osman Turan Caddesine ilçe sakinlerinin park ettiği araçlar ulaşımda aksamamalara neden oluyor. Çift şeritli sahil yolunun bir şeridinin tamamında metrelerce park eden araç kuyrukları görülürken bu araçlar da yolun tamamen kullanılmasına mani oluyor. İlçeden geçen araç sürücüleri Trabzon’a gidiş yolunda bulunan caddeden geçerken zorlandıklarını belirterek şeridin otoparkvari kullanılmasına tepki gösteriyor.

İLÇE SAKİNLERİ DE TEPKİLİ

Çarşıbaşılılar da ilçe sahil yolunda yer alan araçlara tepkili. Öyle ki bir çok vatandaş bu araçların kaldırılmasını talep etmesine karşın yetkililerden hiçbir somut adımın atılmadığını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.