Yol haritam henüz yok

Çakıroğlu, AK Parti’den gelen teklifleri dair açıklamalarda bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AK Parti yamacından ‘Kapımız her zaman açık’ yönelik ifadelerine dair açıklamalarda bulundu. Kişilerle ve kurumlarla sorunun asla olmadığını belirten Çakıroğlu, millet adına en doğru kararı vereceğini fakat henüz AK Parti’ye katılma gibi bir yol haritasının olmadığını söyledi.

“KİŞİLERLE YA DA KURUMLARLA SORUNUM OLMADI”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AK Parti tarafından gelen tekliflere dair açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, “İYİ Partiden istifa etmemi takip eden süreç içinde özellikle AK Partiden tarafıma nazik davetler geldi. Bugün de Milletvekilimiz Sayın Salih Cora'nın kamuoyuna yansıyan açıklamaları oldu. Hem çalışmalarımızı takdir eden hem de bizi partilerinden görmekten memnun olacakları yönündeki açıklamalarına teşekkür ediyorum. Siyaset düzleminde ortak paydalar üzerinden bakınca ayrışmaların ve ötekileştirmenin çok doğru olmadığını daima belirttim. Daha öncede vurguladığım gibi asla kişilerle ya da kurumlarla sorunum olmadı, olmaz da.” diye konuştu.

“EN DOĞRU KARARI VERECEĞİZ”

AK Partiye katılmak için henüz bir yol haritasının olmadığını söyleyen Çakıroğlu, “Amacımız millet adına aldığımız sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yapabilmek. Sayın Cora da bu noktada gayretimizin ortak olduğuna vurgu yapmıştır. Umuyorum ki millet adına daha neler yapabiliriz diye bizde asıl olan soruya en makul cevabı verebilmek adına en doğru kararı vereceğiz. Daha etkin hizmet edebileceğimi düşündüğüm yerde olmaktan sakınmam. Bugün bu noktada bir yol haritamız henüz yok.” açıklamalarında bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.