Yol ortasına otopark!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde inşaatı süren balık halinin eski yerinde yer alan Büyükşehir’in otoparkı yeniden açılacak. İnşa çalışması süren otopark bu kez sahil yolunun ortasında yer alacak. Otoparkın yeni yerine vatandaşlar tepki gösterirken yolun ortasında yapılmaması gerektiğini ifade ettiler.

YOL ÜSTÜNE OTOPARKA TEPKİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde inşaatı süren balık halinin eski yerinde yer alan Büyükşehir’in otoparkı yeniden açılacak. Sahil yolunun ortasında yapılacak olan “Moloz” isimli otopark ise vatandaşların tepkisini çekti. Yol ortasında yapılacak olan otoparkla ilgili konuşan Fethi Sağlam, “Büyükşehir’den buraya otopark değil yaşam alanı istiyoruz. 60 yıllık Pazarkapılı’yım. Bu tarihi mahalle çok badireler atlattı. Şimdi de yolun ortasına otopark yapılacak. Böyle göz önünde bir yer daha iyi değerlendirilebilirdi. Otopark her yere yapılır ama buraya yapılmamalıdır.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105