Yol verme yüzünden çıkan kavgada işlenin cinayetin görüntüsü güvenlik kamerasında...

KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE KATİL OLDU

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Mahallesinde 15 Şubat 2018 tarihinde İbrahim T.'nin kızının doğum günü olması nedeniyle iki çocuğunu ve eşini kuzenine bırakan Murat Terzi spor yapmak üzere evden ayrıldı. Spor dönüşü çocuklarını almak üzere kuzeni İbrahim T.’nin evine giden Murat Terzi site girişinde Ünal Y. ile karşılaştı. Üç gün önce yol verme yüzünden amcaoğlu İbrahim T.  ile Ünal Y. arasında çıkan tartışmaya müdahale eden Murat Terzi ile Ünal Y. arasında yeniden tartışma çıktı.

KAVGAYA SİLAHIYLA MÜDAHALE ETTİ

Site önünde çıkan tartışmayı duyan İbrahim T. silahını alarak olay yerine koştu. İbrahim T. silahını çekerek 6 el ateş etti. İbrahim T. tabancasından çıkan kurşunlardan biri Murat Terzi'ye isabet etti. Ağır yaralanan Murat Terzi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Murat Terzi toprağa verilirken, gözaltına alınan İbrahim T.yaşananları anlattı.

ŞÜPHELİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Masası Dedektifleri tarafından sorgulanan İbrahim T. Ünsal Y. ile kardeşi Ünal Y. sitede köpek baktığı için site sahipleri olarak rahatsızdık. Bunu Ünsal Y.'ye anlattım. Küfür etti. Onunla buluşmak üzere evden çıktım. Bana bıçak çekince, araçtan silahımı aldım ve korkutmak için ateş ettim. Bu sırada Murat'ı vurdum" dedi. İbrahim T.’nin tutuklanmasının ardından sitenin güvenlik kameraları incelendi. Göğsünden vurulan Murat Terzi'nin hayatını kaybettiği anlar sitenin güvenlik kamarasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntüler dosyaya delil olarak girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.