YOMRA'DA KRİZİ KİM ÇIKARDI?

Kaşüstü'nün çamuru ve Cora'nın sözleri ateşi alevledi...

Trabzon bu olayı konuşuyor...

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arasında son yıllarda imar konusunda ortaya çıkan kriz ve tartışma 31 Mart seçimleri öncesi bir başka boyut kazandı. Yomra’da yeniden aday olan Başkan Sağıroğlu Milletvekili Salih Cora ile birlikte ilçede seçim çalışmalarını yürütürken bir vatandaşın “Kaşüstü’ne bakın, baştan aşağı çamur” şeklindeki şikayeti üzerine Sağıroğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahseden Cora’nın Kaşüstü’ndeki çamur deryasının sorumlusu olarak 31 Mart’ta görevi bitecek olan Gümrükçüoğlu’nu göstermesi dikkat çekti.

GÜMRÜKÇÜOĞLU SESSİZ

Cora, Sağıroğlu’nu savunurken Büyükşehir’e yüklenerek “Kaşüstü’ndeki altyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı yapıyor. Niye yapıyor? İbrahim başkanı sevmiyor. Zarar görsün istiyor. İşte senin böyle eleştirilerine maruz kalsın diye yapıyor” dedi. Vatandaş ile diyaloğa Başkan Sağıroğlu da “Sayın milletvekili izah etti, Kaşüstü’ndeki sıkıntıları sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız ben zarar göreyim diye yaptı. Ama şimdi kontrolü ele almışız. Murat Zorluoğlu Bey’le beraber eksiklerimizi tamamlıyoruz” açıklaması yaptı. Öte yandan Başkan Gümrükçüoğlu yaşanan tartışma ile ilgili yorum yapmayacağını söyledi. 

Peki… CORA NE DEDİ?

SEÇİM ÖNCESİ ALGI ÇABASI

Bu diyaloğun ortaya çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Cora, “Sözlerimizin seçim çalışmaları çerçevesinde yaşanan rekabet nedeniyle farklı algılanması yönündeki çabalar hiç hoş değil. Mustafa Bıyık, o açıklamaları yapacak karakterde bir arkadaş değil” dedi. 

Bıyık’tan flaş sözler…

ORHAN BEY’E İFTİRA ATILDI

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Gümrükçüoğlu’na sahip çıktı: Salih Bey, ‘Büyükşehir Belediye Başkanı Yomra’da seçimi kaybedelim diye sokakları bozuyor’ diyor, Yomra Belediye Başkanı da bu sözleri onaylıyor. Ben de Yomralı Gümrükçüoğlu’na sahip çıkıyorum. Bu bir iftiradır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.