YOMRA GÜZELLEŞİYOR

Yomra’da yürüyüş ve bisiklet yolu için 1.etap çalışmaları başladı.  Yol güzergâhında incelemelerde bulunan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Yomra'mızın hakkı olan güzellikleri teker teker ilçemize kazandıracağız.” dedi.

PROJELERE START VERDİ

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, 2020’ye hızlı başladı. Geçtiğimiz günlerde gazetemize demeç veren ve 15 milyonluk bütçesi olan “Kent Meydan Projesi”ni 2020’de hayata geçirebilmek için gerekli bütün çalışmaları başlatacaklarının müjdesini Yomralılara veren Başkan Bıyık, Yomra’nın merakla beklediği yürüyüş ve bisiklet yolu projesi için de 1.etap çalışmalarına da start verdi.

“PROJELERİ TEKER TEKER İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Yürüyüş ve bisiklet yolu için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bıyık, proje ile ilgili saha çalışanları ile istişarede bulundu. Başkan Bıyık, “Yomra'mıza kazandıracağımız yürüyüş ve bisiklet yolunun birinci etabının yapımına başladık. Bugün yol güzergâhında incelemelerde bulundum. Yomra'mızın hakkı olan güzellikleri teker teker ilçemize kazandıracağız. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi. Bisiklet yolunun hayata geçmesiyle birlikte küçük istasyonlar oluşturulacak ve cüzi bir ücret karşılığında vatandaşlara bisiklet kiralama hizmeti verilecek.

PROJE İLÇE SAKİNLERİNİ HEYECANLANDIRDI

Yomra’ya kısa süre içerisinde kazandıracak olan “yürüyüş ve bisiklet yolu” projesi ilçe sakinleri tarafından da sevinçle karşılandı. Proje çalışmalarının başladığını gören Yomralıların işte o yorumları: “Yomra’mıza her kim hizmet için bir çivi çakıyorsa emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yerine uygun her projenin destekçisiyim güzel düşünülmüş.” , “Başkanım Yomra’mızın güzelliğe ihtiyacı var bunlar geç kalınmış eserlerdir.” , “Sayın Başkanım Yürüyüş yolu çalışmalarınızı yakından takip ediyorum her sabah orada yürüyüş yapmaktayım. Sizlerden dileğim başlama yeri adliyenin önünü de kapsayacak ve sitelerin önünden geçerek devam etmesidir.” , “Başkanım özellikle yürüyüş yoluna ihtiyaç vardı. Umarız bir an evvel tamamlanır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.