Yomralı gençlerle buluştu...

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Sancak Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. Yomralı gençlerin başkanı değil ağabeyleri, arkadaşları olacağını söyleyen Bıyık “Gençlik bir milletin geleceğidir. AB projeleri ile finansal kaynaklar temin edeceğiz. Bu kaynakların tümünü gençliğimiz için, geleceğimiz için harcayacağız” dedi.

Gençlerin, ülkenin geleceği olduğunu belirten Bıyık“Gençlik bir milletin geleceğidir. Gençliğini kaybeden toplumlar yok olur. Yomra’da gençler için çok farklı çalışmalar yapacağız. Gençliğe sahip çıkacağız. Yomralı gençleri tek tek takip edeceğiz. Bir ağabeyleri, arkadaşları olacağım. Gençler için maalesef Yomra’da bu zamana kadar hiçbir şey yapılmadı. Oysa yapılabilecek ne çok şey var. Gençlerin meslek sahibi olmasından iş bulmasına, sosyal yaşamlarından spor aktivitilerine, yurt içi ve yurt dışı gezi programlarından eğitim hayatlarına kadar her alanda yanlarında olacağım. AB projeleri ile gençlik projeleri ile finansal kaynaklar temin edeceğiz. Bu kaynakların tümünü gençliğimiz için, geleceğimiz için harcayacağız” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105