ZABITA MEMURU GÖZALTINDA

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda, örgütte ankesörtelefon kullanarak ardışık arama yöntemiyle haberleştikleri tespit edilen 2'si gizli örgüt sorumlusu 11 kişinin yakalanmasına yönelik Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlendi.

7 ilde eş zamanlı operasyon

Trabzon merkezli İstanbul, İzmir, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa ve Afyonkarahisar'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aktif görevde olan iki öğretmen 2 gizli örgüt sorumlusu, astsubaylıktan istifa ederek Trabzon Büyükşehir Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan bir kişi ve aktif görevdeki aralarında astsubay ve uzman çavuşun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Biri hava kuvvetlerinde görevli 3 kişinin arandığı operasyon kapsamında gözaltına alınanların tamamı Trabzon’a getirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.