12Numara admin resmi olarak belgeledi! Peki kim bu küfürbaz!

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe taraftar hesabı şeklinde faaliyet gösteren twitter’daki 12 Numara adlı hesabın kim ve kimler tarafından kullanıldığını belirledikten sonra Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’da suç duyurusunda bulundu. Trabzonspor Kulübü, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna ağır küfürler eden 12 Numara adlı hesabın bu paylaşımlarını bir dosya haline getiren ve hesabın kim tarafından kullanıldığını da belgeledi ve bütün dökümanları başsavcılığa teslim etti.

SAVCILIKTA İTİRAF ETTİ

Başsavcılık, İP numaraları üzerinden de yapılan tespitler sonucunda hesabı kullanan Mehmet Alakuş’u ifadeye çağırdı. İstanbul Kadıköy’de ikamet eden Alakuş’un talimatla ifadesi alındı. Alakuş, önüne konulan belgeler ışığında hesabı kendisinin kullandığını itiraf etti.

MEN YEDİ, BİR DAVA DAHA AÇILACAK

Bunun üzerine başsavcılık Alakuş’a 6222 sayılı kanun kapsamında 1 yıl müsabakalardan men cezası verdi. Alakuş, her Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında karakola gidip imza verecek. Bunun yanında başsavcılık hakaret suçundan da Alakuş’a dava açmaya hazırlanıyor. Bu arada Alakuş’un twitter’da kendine ait @_exagg hesabı da bulunuyor.

İFŞA ETMİŞTİ  

Trabzonspor Kulübü yaptığı 11 Ağustos'ta yaptığı açıklamayla 12 numara org isimli hesabı ve yöneten kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBaşkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105