16 futbolcu geldi 40 milyon kar etti! 

Başkan yardımcısı Doğan, “16 futbolcu aldık 71.8 milyon TL ödedik. Sadece Yusuf’tan 110.25 milyon TL kazandık...” dedi. 

Trabzonspor Kulübü Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, kulübün finansal yapısına uygun transferler yaparak, aynı zamanda saha içinde maksimum verimi alabilecekleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını bildirdi. Ertuğrul Doğan transfer dönemini 40 milyon TL civarında karla kapattıklarını da söylmedi.

​TOPLAM MALİYET 71.8 MİLYON TL
Doğan şöyle devam etti: Ödediğimiz bonservis, kiralama ve imza bedeli 30 milyon 48 bin lira. Kadromuza katılan oyuncuların bu sezonki maaş ücretlerinin toplamı 41 milyon 728 bin 400 TL.

GÖNDERİLENLER RAKAMA DAHİL DEĞİL
Yusuf Yazıcı'nın transferinden 110 milyon 250 bin lira gelir elde ettik. Transferlerde 40 milyon TL fazlamız var. Ayrıca yolları ayırdığımız 8 oyuncumuz için bu yıl 39 milyon 800 bin lira maliyetten kurtulduk.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.