2010-2011'DEN SONRA İLK KEZ...

Trabzonspor en son 2010 - 11'de yapmıştı. Trabzonspor, Antalyaspor’u deplasmanda 3 - 1’lik skorla mağlup ederken bordo-mavililerde 9 yıl sonra bir ilk yaşandı. Trabzonspor 9 yıl sonra ilk defa Süper Ligde deplasmanda iki hafta üst üste 3 golle galibiyet elde etti. 
Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 3-1'lik skorla kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Sörloth, 25. dakikada Nwakaeme ve 45. dakikada Yusuf Sarı kaydetti. Antalyaspor'un tek sayısını ise 17. dakikada Celustka kaydetti.  12. Haftada Ankaragücü’nü deplasmanda 3 - 0’lık skorla mağlup eden Trabzonspor’da bu galibiyetler bir ilk oldu. Trabzonspor 9 yıl aradan sonra deplasmanda üst üste 3 golle galip gelmiş oldu. 
 Trabzonspor, hatırlanacağı üzere 2010-11 şampiyonluk sezonunun 14. Haftasında Gaziantepspor’u deplasmanda 3 - 1 yenmiş, 16. Haftada Başakşehir’i deplasmanda aynı skorla mağlup etmişti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105