39 yıldır kırılmayan rekor!

39 yıldır kırılmayan rekor!

Trabzonspor Dergisi’nin 164. sayısı bayilerde…

Trabzonspor Dergisi’nin 164. sayısı bayilerde… Heyecanı doruklarda yaşadığımız bir sezonun ardından sezona dair değerlendirme, röportaj ve yazılarla dolu. Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki kapağında; sezon boyunca camiaya pek çok duyguyu yaşatan futbol takımı var. Sezon hikayelerine yer verilen dergide, Adem Yiğit imzasıyla sezonun en iyi anları fotoğraflar eşliğinde taraftarlar ile buluşturuluyor.

Ayrıca dergide Caleb Ekuban’ın bilinmeyen yönleri soru cevap köşesinde karşılık buluyor. Dergide Dünyadan Futbol ve İngiltere Premier Ligi özel portre köşesinin yanı sıra “39 Yıldır Kırılamayan Rekor” başlıklı yazıyla Trabzonspor’a ait önemli bir rekor okuyucuların ilgisine sunuldu. Dergide efsane futbolcu Ali Kemal Denizci’nin geçmişten bugüne baktığı ve “Eski Günlerdeki Gibi” diyerek camiamıza seslendiği yazı da yer alıyor.  

Haziran – Temmuz sayısı olarak bayilerde yer alacak olan Trabzonspor Dergisi, aboneler ve dağıtım noktalarının yanı sıra bu ay tüm Türkiye çapında Trabzonsporlularla buluşacak. Bordo-mavili taraftarlar artık bulundukları şehirdeki Migros ve D&R’lardan da Trabzonspor Dergisi’ni satın alabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.