Abdülkadir Ada’yı karıştırdı

Trabzonspor’un genç yıldız oyuncusu İngiliz basınının gözdesi oldu

Trabzonspor’un genç ve gelecek vaat eden en önemli oyuncularından olan Abdülkadir Ömür transfer döneminin de adeta gözdesi. Liglerin devre arasına girmesi ile birlikte transfer haberlerinde ismi en çok geçen ve yurt dışından gelen tekliflerle anılan Abdülkadir Ömür’e olan ilgi bitmiyor. Son günlerde İngiliz devi Liverpool’un da gündeminde olan ve 25 milyon Paund’luk teklifle konuşulan Ömür aynı ülkenin spor basınında da neredeyse birinci gündem maddesi oldu.

İddiaya göre genç yıldızı transfer gündemine alan ve bordo mavili kulübün kapısını dev bir teklif ile çalacak olan İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’un hocası da genç oyuncuyu çok istiyor. İngiliz basınından Daily Mirror ve The Sun, Liverpool'un 30 milyon Euro karşılığında Abdülkadir Ömür transferini bitirmeyi planladığını açıkladı. Türkiye'nin en iyi genç oyuncularından biri olarak lanse edilen Abdülkadir Ömür için Manchester City'nin de devrede olduğu ifade edildi. Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un, son Premier Lig şampiyonu Manchester City'e bu transferde çalım atmayı hedeflediği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.