Abdülkadir Ömür bombası patlıyor!

 Dünya devi izledi ve Trabzon'a...

Trabzonspor'un bir yıldızı daha transferle ayrılıyor mu? Dünyaca ünlü dev kulübün yetkileri Abdülkadir Ömür'ü takibe aldığı ortaya çıktı. Milli yıldızı her iki Avrupa ve bir de lig maçında izleyen dünya devi, raporunu yönetime sundu. Olumlu notların alındığı öğrenilen Abdülkadir için artık transfer kapıda! İşte ayrıntılar...

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transferinin ardından transferle bir ayrılık daha yaşanabilir...

Abdülkadir Ömür için devreye giren dünya devi, transferi bitirmek için Trabzon'a geliyor...Dünya devinin, bordo-mavili takımın oynadığı son 3 maçta milli oyuncuyu takip ettirdiği ortaya çıktı.2 scout'un yanı sıra bir kulüp yetkilisinin, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynanan iki maçın ardından AEK ile yapılan karşılaşmada Abdülkadir Ömür'ü özel olarak izledikleri belirlendi.İşte çok sıcak transfer gelişmesinin ayrıntıları ve dünyaca ünlü o kulüp:Milliyet'te yer alan habere göre; Abdülkadir ile ciddi olarak ilgilenen Bayern Münih'in önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını çalabileceği ileri sürüldü. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 1 Eylül Pazar günü Ülker Stadı'nda oynanacak dev maçta da yetenekli oyuncunun performansını mercek altına yatıracakları ifade edildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR KİMDİR?

Abdülkadir Ömür 25 Haziran 1999'da Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde dünyaya geldi. Ömür, futbola okul takımlarında oynayarak başladı ve Trabzon'daki okullara gidip seçme yapan Trabzonspor hocaları tarafından keşfedildi.2011'de filiz lisans çıkartıldı. 2012-13 sezonunda U-14 takımı ile Türkiye finallerine kaldı ve dördüncülük yaşadı. 2014-15 sezonunda U-16 ile Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 20 Temmuz 2015'te profesyonel sözleşme imzaladı.Kasım 2015'te UEFA'nın web sitesinde "haftanın genç yeteneği" olarak lanse edildi ve oyun tarzı Lionel Messi ve Gheorghe Hagi'ye benzetildi. 12 Ocak 2016'da Adanaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında 65. dakikada teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından Soner Aydoğdu'nun yerine oyuna dahil edilerek ilk resmi maçına çıktı.Bir sonraki sezon Trabzonspor U21'de oynarken Ersun Yanal yönetimindeki A takım ile çalışmalara devam etti. 5 Ekim 2016'da The Guardian tarafından yayınlanan '99 doğumlu 60 yetenek listesinde Türkiye'den yer alan tek futbolcu oldu.17 Aralık 2016'da Medipol Başakşehir ile oynanan maçta son sekiz dakika şans bularak ilk Süper Lig maçına çıktı. 22 Aralık 2016'da Kızılcabölükspor ile oynanan kupa maçında kariyerinde ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan futbolcu, 5-0 kazandıkları maçta ilk golünü de kaydetti.

2017-18 sezonu Ömür'ün tamamen A takıma yükseldiği sezon oldu. Düzenli olarak forma şansı bulan futbolcunun adı Bayern Münih ve Atletico Madrid ile anıldı. Ligde iki asist yaptıktan sonra ilk Süper Lig golünü 15 Ekim 2017'de Akhisar Belediyespor'a 6-1 yenildikleri maçta kaydetti.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105