Abdullah Avcı’nın dersi Trabzonspor 

Abdullah Avcı’nın dersi Trabzonspor 

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in ayrılığı sonrası yeni teknik direktör için arayışlar sürüyor. Bordo-mavili ekibin en güçlü hoca adayı ise Abdullah Avcı. Deneyimli teknik adamın ekibiyle birlikte Karadeniz ekibiyle ilgili tüm detayları çalıştığı ifade edildi.

Trabzonspor yönetimi, Hüseyin Çimşir'le yolların ayrılması sonrası teknik adam arayışlarına başladı...Nabız yoklanan isimlerden Abdullah Avcı'nın ekibini Bodrum'da topladığı ve Trabzonspor'u çalışmaya başladığı öğrenildi.En son Beşiktaş'ta görev yapan tecrübeli hocanın, bordo-mavili takımla ilgili tüm detayları ele aldığı, yönetimin teklifine cevap verirken, kadro isteklerini de sıralayacağı belirtildi.Öte yandan Şota Arveladze'ye de Trabzon'daki eski dostlarından birçok telefon gittiği ancak daha önce bu şehirde görev yapan Şota'nın, Özbekistan'da kalma fikrini koruduğu bildirildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.