Ağaoğlu: Golden sonra inanılmaz küfürler yedik!

Alanyaspor - Trabzonspor maçı sonrasında yaşanan gerginlikle ilgili Ağaoğlu'ndan ilk yorum geldi

Süper Lig 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve 2-2 sona eren müsabakanın ardından olaylar çıktı. Trabzonspor yöneticileri hakeme tepki gösterirken, yine maç sonu iki takım yöneticileri arasında gerilim yaşandı.Trabzonspor yöneticileri maçın hakemine tepki gösterirken, ardından Alanyasporlu yöneticiler ile Trabzonsporlu yöneticiler arasında gerginlik yaşandı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Aytemiz Alanaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu arasında çok sert tartışma yaşandı. İki başkan da oldukça sinirliydi. Protokol tribününde yaşanan olayların ardından saha içinde de bir anda ortalık karışınca güvenlik güçleri araya girdi. 

AHMET AĞAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Başkan Ağaoğlu, ''Şu an alkol muayenesine giriyorum. Hayatım boyunca alkol almadım, hepsi iftira. Ölmüş anneme arkadan onun ağabeyi küfretti. Ben de ona cevap verdim, o yüzden ortalık karıştı" dedi.

'Bizim bulunduğumuz tarafa küfürler ederek gelen insan, ağabeyiymiş'

Alkol muayenesine gireceğini açıklayan Ağaoğlu, "Uçağı bekletiyoruz. Karakoldan ekip talep ettik, alkol muayenesine gireceğim. Anasından doğduğundan beri alkol almamış birinden kaç promil alkol çıkacak göreceğiz. Bizim bulunduğumuz tarafa küfürler ederek gelen insan, ağabeyiymiş. Bizim bulunduğumuz bölüme kadar gelip ağza alınmayacak küfür etmesini gerektirecek ne vardı?" ifadelerini kullandı.

'Yetmedi bana saha içinden küfredildi'

Küfürlere maruz kaldıklarının altını çizen Ağaoğlu, '' Biz de köyün delisiyiz. Yetmedi bana saha içinden küfredildi. Bu neyin savaşıdır, neyin kavgasıdır, neyin gerginliğidir? Bizim tribünden bağırmışlar maç boyu. Siz hiç mi bağırmadınız? Bizden kimse kalkıp, arkadan dolaşıp, onların tribüne gidip hakarette bulunmadı." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAytemiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.