Ahmet Ağaoğlu'dan Muriç sorusuna cevap!

Denizlispor'u penaltı atışlarıyla geçen Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, Nwakaeme'nin görmüş olduğu kırmızı kartın yanlış olduğunu ve VAR'ın uyarması gerektiğini açıklarken, Fenerbahçe futbolcusu Vedat Muriç'le ilgili gelen bir soruya cevap verdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında Trabzonspor, Denizlispor'u seri penaltı atışları sonucu mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Uzatma dakikalarında Trabzonspor'da Nwakaeme ve Denizlispor'da Muhammet kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç sonunda TRT Spor'a karşılaşmayı değerlendiren bordo-mavili takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'ya sevk edilen ve ceza almayan Vedat Muriç ile ilgili gelen bir soruya cevap verdi.

Nwakaeme'nin kırmızı kartını yorumlayan Ahmet Ağaoğlu, ''Nwakaeme'ye kesinlikle temas var. VAR'ın uyarması gerekirdi. Önemli oyuncularımızın birini, adil olmayan sarıdan kaybettik. Kararın, federasyona ya da Tahkim'e yapılan itirazlar indirilip indirilmeyeceğini bilmiyorum ama değerlendireceğiz.'' dedi.

''MURİÇ'E CEZA ÇIKMADI NE DİYORSUNUZ?"

Ahmet Ağaoğlu: "Bana ne ağabey, ben o işlere bakmıyorum, ben kendi işlerime bakıyorum. Başkaları bizimle uğraşıyor ama bizim başkaları ile uğraşacak halimiz yok, biz kendi yolumuza bakıyoruz.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.