Ahmet Ağaoğlu'ndan penaltı isyanı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada verilmeyen penaltı için isyan etti ve "Bu pozisyon futbol kurallarında nasıl tanımlanıyor ve bu hareketin karşılığı ne kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 9 maçın sadece birini kaybeden, son 4 lig maçından da puanla ayrılmayı başaran Trabzonspor, 10. hafta mücadelesinde Göztepe'yi konuk etti. Zirve hesapları yapan Bordo-Mavililer, evinde oynadığı maçtan 1-0'lık yenilgi ile ayrılınca büyük şok yaşadı. İzmir ekibi ise Tamer Tuna'nın ayrılığı sonrası 3 puanla tanıştı ve ligin kritik haftasında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Sörloth sol taraftan içeri çevirdi. Topu konrol eden ve dönerek şutunu atan Koray'ın vuruşunda savunma topa ayak koymayı başardı. Bu sırada Trabzonspor cephesi penaltı bekledi, ancak hakem devam kararı verdi.

Mücadelenin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Bu pozisyon futbol kurallarında nasıl tanımlanıyor ve bu hareketin karşılığı ne kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz, kurallar değişmediyse eğer, bizim bilmediğimiz değişen birşeyler mi var?" ifadelerini kullanarak isyan etti.

Hırsız paylaşımı

Açıklamalarının dışında Başkan Ağaoğlu, sosyal medyasından hırsız görseli atarak hakemlerin puanlarını çaldıklarını ima etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105