AKLI FENERBAHÇE'DE

Karaman: Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacağız

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında sahasında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman zor bir maç oynadıklarını belirterek, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'deki zor olan maçlardan birini oynadıklarını ifade eden Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, "Sevindirici olan tarafı kazanmanın morali ile ligin kalan haftalarına daha güzel, büyük hedeflere, daha arzu edecek şekilde çalışarak değerlendirme fırsatı verdi. Bizim, futbolcular ve camia açısından sevindirici. Yarın dinleneceğiz. Haftanın ilk antrenmanıyla bu maçı unutacağız. Şu andan itibaren Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacağız" dedi. Daha önce futbolculuk döneminde Malatyaspor'da forma giyen Karaman, basın toplantısının ardından Malatya'dan maça gelen basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.