Alexander Sörloth, Fenerbahçe'yi de boş geçmedi

 Trabzonspor'da Alexander Sörloth, Fenerbahçe'yi de boş geçmedi

Trabzonspor'da oynadığı futbolla sezonun en başarılı isimleri arasında adını yazdıran Alexander Sörloth Fenerbahçe karşısında ağları sarstı. 15. dakikada attığı golle ağları havalandıran ve bu sezon ligde 16.golünü atan Norveçli golcü, gol krallığı için de favori konumunda. Alexander Sörloth ayrıca bu sezon oynanan Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında da rakip fileleri sarsmayı başarmıştı.Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Maçın henüz 1. dakikasında Kruse'nin golüne engel olamayan bordo-mavililer çabuk toparlandı.Trabzonspor golcü futbolcusu Sörloth'un 15. dakikada attığı golle karşılaşmada eşitliği yakaladı. Norveçli yıldız attığı bu golle, ligdeki üst üste 4 maçta 7. golünü kaydetti. Gol krallığının en büyük favorisi konumunda bulunan yıldız futbolcu toplamda 16. golüne ulaştı.

3 BÜYÜKLERİ BOŞ GEÇMEDİ!

Trabzonspor'un sezona damga vuran golcüsü Alexander Sörloth, derbi maçlarında da farkını konuşturuyor. Norveçli yıldız, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe filelerini de havalandırdı ve derbi maçlarında farkını konuşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105