Alıştığımız bir Galatasaray gördük

Fatih Terim'den övgü: Alıştığımız bir Galatasaray gördük

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçını yorumladı. Oyuncularının gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu belirten Terim, ''Bu oyunun karşılığı kazanma olabilirdi. Alıştığımız bir Galatasaray gördüğümüz için bir nebze, sonuçtan bağımsız beni mutlu etti.'' diye konuştu.Avrupa'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından gözünü lige çeviren  Galatasaray, 13. haftada Trabzonspor'a konuk oldu. Haftalar geçtikte zirveden uzaklaşan Sarı Kırmızılı ekip, 1 puanı 90+1'de kurtardı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. 

Bu sonucun ardından 20 puana yükselen Galatasaray, 8. sırada kaldı ve lider Sivasspor'la olan puan farkı 7'ye yükseldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Çok istemelerine rağmen 2 puan kaybettiklerini ifade eden Terim, ''İlk yarı herhangi bir pozisyon vermedik. Birkaç pozisyonda da çok yaklaştık, son kararı iyi verebilsek, Belhanda özellikle geçen seneki gibi olsa devreye önde girebilirdik. Trabzon'da Trabzonspor'la oynamak kolay değil tabii. Her sezonun kendi içinde bir kırılma noktası vardır. Bu oyunun karşılığı kazanma olabilirdi. 1-1'ken bir pozisyon verdik, orada da geriye düşebilirdik." dedi.

'Oyuncularımın reaksiyonundan memnunum, sonuçtan değil'

Oyuncularının gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunun altını çizen deneyimli hoca, "Bir defa baş kaldırılarını, isyan etmelerini, skora tabii, kabullenmemelerini ve alıştığımız bir Galatasaray gördüğümüz için bir nebze, sonuçtan bağımsız beni mutlu etti. Umarım bu oyun için kırılma noktası olur. Oyuncularımın reaksiyonundan memnunum, sonuçtan değil.'' diye konuştu.

'Benden geldi şimdi özür diledi'

Sakatlığı nedeniyle 90 dakikayı tamamlayamayan Lemina hakkında bilgi veren Terim, "Lemina çıkmasını istemediğim oyunculardan biriydi ama birkaç ay takımdan ayrı kalabileceği bir durumu 1 haftaya indirebilirsiniz. Benden geldi şimdi özür diledi, dilemesine de gerek yoktu." ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayHocaFatihözür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.