Anne ve Amcası Geldi

Sturridge yeniden Trabzonspor'un gündeminde!

Daha önce Trabzon’un teklifini geri çeviren Daniel Sturridge’in annesi ve amcası dün İstanbu’a bugün ise Trabzon’a geldiler. Bordo-Mavili yönetim şehri, tesisleri, stadı ve Sturridge için düşünülen evi gezdirecek . Anlaşma sağlanırsa İngiliz forvet imzaya gelecek.

Kapandı denilen Sturridge defteri dün yeniden açıldı...

Uzun süren görüşmelerin ardından Trabzonspor'un teklifini geri çeviren İngiliz forvetten sürpriz bir hamle geldi. Sturridge'in annesi, amcası ve avukatı dün İstanbul'a geldi.

 Prag maçını da izleyecekler.

Anne ve amcası bu sabah ise Trabzon'a geldi. Sturridge'in annesi, amcası ve avukatı şehri, tesisleri ve stadı gezecek. Ardından da Trabzonspor- Sparta Prag maçını statta izleyecek.

 Tüm pürüzler giderilirse...

Yöneticilerin Sturridge için düşünülen evi de göstereceği öğrenildi. Eğer her konuda anlaşma sağlanırsa İngiliz forvet kısa süre içinde imzayı atmak için Trabzon'a gelecek.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.