Avcı ve Uğurcan'dan açıklamalar...

Trabzonspor'da Avcı ve Uğurcan'dan Molde maçı öncesi açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaleci Uğurcan Çakır, Molde FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Ormanlarımızın cennet köşelerimizin yanmasının bizi çok üzdüğünü paylaşmamk istiyorum. Orada gvrev yapan itfayiceler kamu görevlilerine ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yarın resmi olarak start vereceğimiz Avrupa kupalarından önce oynayacağımız oyuncu ve alacağımız sonuçlarla ülkemizin şu an alacağı süreçte bir moral kaynağı olmayı ve Avrupa hedeflerimize ilerlerken bunu lig öncesinde doğru bir şekilde kazanabilmeyi arzu ediyoruz. Ülkeye de moral olmasını arzu ediyoruz. Bir yandan dünyadaki sağlık bir anda ülekimizni yaşaıdğı bir yandan olimpiyatların devam etmesi ve oradaki madalya alanların sporculara başarılar diliyorum. 

Uğurcan Çakır: Ülkemizde yaşanan yangın felaketini hep beraber takip ediyoruz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Abdullah Avcı: Molde'nin bize göre avantajı 18 maç oynaması ve fizik olarak hazır olmaları. Ancak en iyi şekilde hazırlandık ve sahada istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış vardır. Biz 50 resmi müsabaka planladık, bunun içinde Avrupa'da oynayacaklarımız, Türkiye Kupası ve Süper Lig var. Bir maçla sezonu değerlendirmek çok doğru değildir ama iyi bir başlangıç yapmak, hızlı mesafe almanı sağlar. Üst üste kazansak da sabır, oyun dalgalansa da sabır. İyi bir sezon başı planlaması oldu, erken yol aldık ve umarım bunun karşılığını alarak devam ederiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105