Ayağa kalk Trabzon!

Ayağa kalk Trabzon!

Haksızlığa ve eyyamcılığa karşı bordo-mavili camianın birlik olma zamanı

Gün fırtınanın yanında olma günüdür

Trabzonspor’da Galatarasay maçının hakemi MHK, TFF ve hakem Ümit Öztürk’e tepki dinmezken, bordo-mavili ekibin Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, zor günleri birlik olarak aşacaklarını söyledi. Trabzon şehrinin haksızlıklar karşısında her zaman dik durup onurlu bir mücadele ortaya koyduğunu söyleyen Doğan, “Trabzonspor’un geleceği için gün haksızlıklar karşısında takımının yanında durmak ve güç verme günüdür” diye konuştu.

Yaşanan sıkıntılar içinde yönetim olarak büyük bir mücadele verdiklerinin de altını çizen Doğan, “Bir taraftan transfer yasağı, bir taraftan sakatlıklar, bir taraftan da yolumuza konan taşların sıkıntıları ile uğraşıyoruz. Ancak bütün olumsuzluklara rağmen sahadaki takımın görüntüsü ve camiamızın gencecik çocukları sahiplenmesi en büyük gücümüz. Trabzonspor camiası takımının yanında olduğunda Türk futbolunun geleceği olan bu çocuklar her zaman göğsümüzü kabartacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.