Filip Novak'ın golü sonrası Bakan Albayrak'ın tur sevinci

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Sparta Prag'ı 2-1 mağlup ederek adını play-off turuna yazdırdığı karşılaşmayı tribünden takip eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Filip Novak'ın skoru tayin eden golü sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Sparta Prag'ı konuk eden Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.Turun ilk ayağında Çekya ekibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalan temsilcimiz bu sonuçla adını play-off turuna yazdırdı ve Yunan ekibi AEK'nın rakibi oldu.Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tribünden takip etti.

Bordo mavililerin Çekyalı sol beki Filip Novak, 90+7'de attığı golle skoru tayin ederken bu gol sonrası Bakan Albayrak oğluna sarılarak büyük bir sevinç yaşadı.Bakan Albayrak'ın babası Sadık Albayrak da nefes kesen karşılaşmayı yerinde takip etti ve Novak'ın golü sonrası büyük bir coşku yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.