Bakasetas 10 milyon Euro

Trabzonspor formasıyla bu sezon çıktığı 12 maça 5 gol, 6 asist gibi muhteşem bir istatistik sığdıran Bakasetas’ın değeri de yükseliyor. En son 7 milyon Euro güncel değeri bulunan Yunan yıldız, artık 10 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Trabzonspor haberi: Bakasetas 10 milyon Euro

Önde gelen istatistik ve futbolcu değerleme sitesi Transfermarkt’ın güncellemesinin ardından Trabzonspor’da 3 milyon Euro fark ile değeri en çok artan oyuncu Anastasios Bakasetas oldu. Bakasetas, değerini 7 milyon Euro’dan 10 milyon Euro’ya, Edgar Ie 4.8 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’ya, Berat Özdemir 3.5 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’ya, İsmail Köybaşı 450 bin Euro’dan 500 bin Euro’ya, Ahmetcan Kaplan 100 bin Euro’dan 250 bin Euro’ya yükseltti. 

16 oyuncu değer kaybetti 

Bordo-Mavililer’de 5 oyuncunun değerinde toplamda 5 milyon 900 bin Euro’luk artış yaşandı. 

Trabzonspor haberi: Bakasetas 10 milyon Euro

Karadeniz ekibinde 16 oyuncunun piyasa değerinde toplamda 9 milyon 725 bin Euro’luk düşüş yaşandı. 

Trabzonspor haberi: Bakasetas 10 milyon Euro

8 oyuncunun değerlerinde ise değişiklik yaşanmadı.fanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.