Bakasetas'ın yeni takımını resmen duyurdular

Anastasios Bakasetas transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'da özellikle ilk yarıdaki performansıyla şampiyonlukta pay sahibi olan Yunan futbolcunun yeni takımını duyurdular. Fiorentina'nın Anastasios Bakasetas için ısrarcı olduğu ve transferin, oyuncunun serbest kalma bedeliyle gerçekleşebileceği öne sürüldü.2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olan Anastasios Bakasetas, Bordo-Mavililerde gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmıştı. Trabzonspor'un bu sezonki şampiyonluğunun mimarlarından olan Anastasios Bakasetas transferin de gözdesi konumunda.

ANASTASİOS BAKASETAS TRANSFERİ YUNAN BASININDA MANŞETLERDE

Bir dönem Sporting ile anlaştığı haberleri basında sıkça yer alan Anastasios Bakasetas için şimdi de Fiorentina'nın devreye girdiği iddia edildi. Söz konusu haber Yunan basınında manşetleri süslerken oyuncunun da transferine sıcak baktığı belirtildi.

12 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA İMZALAR ATILABİLİR

Anastasios Bakasetas transferinin, oyuncunun 12 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle gerçekleşebileceğinin belirtildiği haberde Fiorentina'nın ısrarcı olduğu kaydedildi. Aksam.com.tr'nin haberine göre yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen İtalyan ekibinin, Bakasetas'ın yanı sıra stoper Benjamin Kuscevic'i istediği bilgisi de verildi.

TEKLİF RESMİYETE DÖKÜLÜRSE...

Anastasios Bakasetas için teklifin resmiyete dökülmesi halinde Trabzonspor'un Yunan yıldızla görüştükten sonra nihai kararını vereceği kaydedildi. Bordo-Mavililer söz konusu rakam karşılığında Bakasetas'ı bırakabilir.

BAKASETAS'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 43 maça çıkan Anastasios Bakasetas 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Bordo-Mavililerle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105